Zsanettewellness

FITNESS  SZEMÉLYI EDZÉS
 

Ha céljaidban kitartó, elég erős és igazán elhatározott vagy, a Te álmod is egyszer valóra válik. Az álmainkért addig kell harcolnunk, amíg azt el nem érjük. Meglehet,  nehéz és gyötrelmes munka vár ránk, talán sokszor el - elbukunk a rögös úton, de hiszem, ha szikla szilárdan kitartunk, céljainkat elérjük. Segítek Neked hinni önmagadban és az álmaid megvalósításában. Számomra nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Te sem vagy tehetetlen és reménytelen!

  • A személyi edzés menete lépésről lépésre

elbeszélgetés, állapotfelmérő tesztetlap kitöltése

antropometriás mérések, azaz centiméteres testkörméretezés, testsúly mérés

fittségi állapotfelmérés: erő, állóképesség, hajlékonyságot mérő tesztelés.

Ezen paraméterek ismerete és kiértékelése után fogom összeállítani a számodra legmegfelelőbb terhelhetőségi szintet, egyéni edzéstervet, valamint,               

  • Megállapitom:

az ideális testsúlyod

a testtömeg indexed ( BMI )

a maximális és edzésmunka pulzusod

a napi anyagcserédhez szükséges Kcal mennyiséget. Fehérje, szénhidrát és zsírösszetételed

munkánk ellenőrzéseként a későbbiekben újrateszteléseket is végzek

  • Edzések: célom, az egészséges sportolás, fitnesz  sport  jellegű testformálás. Az esztétikai külső, ideális testsúly, csinos, vonzó, kényelmesen hordható test kialakításának a híve vagyok.
  • Akiknek segíthetek:  - nőknek, - férfiaknak, - idősebeknek, - fiatalabbaknak, - gyerekeknek, - ülő munkát végezőknek, - túlsúlyosoknak, - erősödni vágyóknak, - rekreációra szorulóknak, - volt élsportolóknak, - sportot kezdőknek, haladóknak és kedvelőknek.
  • Az edzésterveket egyénre szabottan készítem el, melyben folyamatosan követem klienseim személyes igényeit.
  • Az edzések időtartama kb. 60- 75’ esek lehetnek. Egyéntől és igénytől megfelelően is változtathatjuk.
  • A foglalkozásokat általában fitneszteremben tartom, szükség szerint más, sportlétesítményekben és a szabadban, továbbá, korcsolyázhatunk, úszhatunk, - kerékpározhatunk, - avagy csak felfrissülhetünk egy kellemes erdei kirándulós séta alkalmával. Mindez a céljaid és az érdeklődési köröd függvényében.
  • A különböző edzésmódszerek, tornaeszközök, biztosítják számunkra a változatos edzéseket.Dolgozhatunk saját testsúllyal, kézi súlyzókkal, gépekkel, medicín labdával, gumiszalaggal, Fit - ball labdával, kettlebellel, és még számos más eszközökkel is, igény és lehetőség szerint.
  • Igény szerint kiscsoportos edzések levezetését is vállalom, valamint családi sportrendezvények lebonyolítását. Szabadtéri, uszodás, korcsolya pályás edzéseket is.