Zsanettewellness

AJÁNLÁSOK

 A MÁSOK MONDTÁK RÓLAM  AJÁNLÁSOK - ért, kérlek görgess lentebb 

 • RITA ÉS JÓZSEF:  65 évesek. Pár éve észre vették, hogy változtatni kell már az élet módjukon.  - Elsősorban a táplálkozásukon változtattak, hittekek a mediterrán - olasz - diétában. Elkezdtek napi rendszerességgel 1 teljes órát futni.  Minden egyes nap 1 órát futnak reggel szorgalmasan, rendíthetetlenül. Még vasárnap is! Rita még a Fitness termi órákat is meglátogatta heti 2 - 3x - i alkalommal.Példa értékű az élet módjuk!
 • RITA:  61 évesen diagnosztizálták Nála a csontritkulást- az orvos felírta a gyógyszereket- Zsanette ajánlott még néhány természetes, jól bevállt népi gyógymódot és táplálkozást - mit hagyjak el, - mit mivel cseréljek -  és elkezdtem minden nap minimum 1 h -át sportolni. Azóta használom, mérésekkel is bizonyítottan, sikeresen az egyszerű, régi népgyógyászati, paraszti módszereit. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
 • GABRIELLA, 34 éves.  Panaszai: Emesztési problémàk : székrekedés, has puffadàs, reggeli ödémàsodàs, reggeli levertség - alig bírok kivànszorogni az àgyból, làbdagadàs, börproblémàk : mitaszerek, pattanàsok, letörtség és àllandó fàradtsàg érzet néhány napig, miután azokat az élelmiszereket ettem.Zsanette  tanácsára elementem az étel allergia vizsgàlatra, de negatív lett az eredményem.Panaszaim végett, Zsanette ennek ellenére mégis ajànlott egy diétàt nagyon szigoruan betartanom, és néhàny kivàlo anyagcsere fokozó készítmény szedését is, ami helyre állítja a bélflórámat.Eltelt hàrom hónap! Az eremény lassan érkezett. Végül munkàm soràn sikerült egy olyan külföldi orszàgban töltenem két egész hetet, ahol a gabonafélékböl csakis a rizst fogyasztottuk, a tejtermékeket egyàltalan nem, sok - sok zöldséget - gyümölcsöt ettünk, és ez idö alatt le is fogytam 3-4 Kg -ot. Soha nem éheztem, sok jó,egészséges ételt ettem, megszűntek a panaszaim.A tapasztalat után mostmár belátom, hogy Számomra mi lenne valóban a követendő táplálkozási út, de már ismét Magyarorszàgon vagyok, és itt, sajnos ezt az élet formàt nagyon nehéz betartanom. De igyekszem kihozni a mindennapokból a Tölem telhetö legjobbakat, családomhoz, munka körülményeimhez alkalmazkodva. Tudom, hogy sok a kifogásom, a de ... De a mai rohanó, stresszes napjaimban és amíg a kislányom ilyen pici, sajnos valóban a könnyebbnek látszó, azonban a testemnek rossz választást kell, hogy preferáljam.Köszönöm a segítséget Zsanette
 • JENNIFER, 24 éves : 2.5 Hónap alatt 6 Kg –ot fogyott
 • JUDIT, 41 éves: 2 Hónap – 6Kg - ot fogyott
 • MARIKA: A mozgást soha  nem késő elkezdeni.  65 évesen kezdte el a sportmozgást. Célja:  a  mozgás megszeretése és rendszeressé tevése, fogyás volt. Eredménye : 6 hét  - 6Kg 
 • KRISZTIÁN: Köszönöm szépen a biztatást mindenkinek, legfőképp a jelenlévő családomnak, és barátaimnak!!! Nagyon jó érzés volt, hogy a helyszínen szurkoltatok. A kitűzött célomat elértem, és túl is teljesítettem. Büszke vagyok magamra, de folyt köv... a félmaraton!!! Összesen 4942 befutóból a 310 helyezett lettem, ami azt jelentheti, hogy az első 6%-ban végeztem. A férfiak között a 271!!Köszi a felkészítést  Zsanette
 • ELEONÓRA,  24 éves: Eredménye: 2. hét 6 db edzése után mínusz 2 - 3 Kg fogyás. A 6. hét után _ 6 Kg fogyás. 
 • DOROTTYA, 24 éves: Vegetáriánusnak lenni jól vagy rosszul lenni? Nagy változáson ment keresztül. Kinyíltak a szemei, sugárzott, mosolygott, megszűntek a barna szemfoltok, felgyorsult az anyag cseréje, tisztább lett a bőre, tele van energiával és élet kedvvel, motivált és céltudatosabb lett, ismét telis tele volt öntudattal, bizalommal...
 • GYÖRGY: Szívinfarktus után jógával is erősödött fel.  44 évesen kapott szivinfarktust. ... A 3. hónapos gyógytornász segitségével végzett speciális szívet megerősitő rehabilitációs torna után, már a 8 - as emelkedőn sétált és futott a futó padon, 7 - 8 as ellenálláson. 
 • SZILÁRD, 41 éves:  Szilárd 17 hónap alatt: 15 kg-ot fogyott, megizmosodott, csökkent a vérnyomása, nyugodtabb lett, tudatosabb életvezetést tanult meg, állóképessége kimagaslóan feljavult - az első edzéseken még csak 10 perceket futott lihegve, mára már nem jelent gondot Számára az sem, ha saját szorgalomból 1 hét / 3x11 km-t fut. Önszorgalma és akarata igen figyelemre méltó, egy igazi példát mutató, irigylésre méltó egyéniség. Az edzéseken mindig pontosan megjelenik. - Kitartó, szorgalmas és rendkívül lelkiismeretes. -Törekszik betartani a tanácsaim.-Mindig újat szeretne, mindig vannak kívánságai, álmai, amiket szeretne megvalósítaniedzésében. - Kitűnő atléta, Ki állandó motivációban tartja edzőjét. - Akart és tudott is változtatni, annak érdekében, hogy céljait elérje. ELÉRTE! - Soha nem alkalmazott drasztikus fogyókúrás módszert, valamiféle,szélsőséges diétát. Soha nem trükközött. - Tudta, hogy annak semmi értelme. - Törekedett az egészséges evésre, ugyanakkor voltak alkalmak, amikor a születésnapi, karácsonyi édes - mézes - mázos - mindenféle finomságos dolgokat sem hagyta ki. - Voltak nehéz időszakai, amikor nem akart megmozdulni a súlya lefelé, sőt, ellenkezőleg, még gyarapodott is. De türelmesen és még nagyobb erőbedobással tovább folytattuk az edzéseket . - Az elért eredmények tükrözik, hogy érdemes volt  tovább menni, mintsem abba hagyni és inkább kövérként élni! - Sikerült eloszlatni  az évek óta tartó rosszul beidegződött étkezési szokásokon alapuló hiedelmeket. Ha céljaidban kitartó, elég erős és igazán elhatározott vagy, a Te álmod is egyszer valóra válik. Az álmainkért addig kell harcolnunk, amíg azt el nem érjük. Meglehet,  nehéz és gyötrelmes munka vár ránk, talán sokszor el - elbukunk a rögös úton, de hiszem, ha szikla szilárdan kitartunk, céljainkat elérjük. Segítek Neked hinni önmagadban és az álmaid megvalósításában. "Számomra nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Te sem vagy tehetetlen és reménytelen! " 
 • ZSOLT, 33éves: Eredménye: a 3. hét után : - 3Kg fogyás. Saját bevallása szerint: "Csodák nincsnek, csak a tényleges tettek és cselekedetek és végül az eredmények ".

MÁSOK MONDTÁK RÓLAM

 •  Süle Katalin - Már mindent kipróbáltam,hogy lefogyhassak. Akkupunktúra, csoda diéták . Kivéve a mozgást és az egyéniségemre szabott testsúly csökkentő diétát . 105 Kg - al kerültem Zsanettehez. Nem szerettem mozogni, ma már igen. Hiányzik ha kihagyok. 3 hónapot adtam magamnak. Nem hittem a sport és a diétában! Ezért sokszor ki is hagytam foglalkozásokat, étkezésemben rossz szokásaimhoz vissza - visszatértem. Mindez eredménye 3 hónap mínusz 15Kg fogyás. Megtanultam, hogyan célszerű ennem és a mai napig is heti maximum 4- 5 ször eljárok sétálni, rendszeresen mozgok.
 •  Ruha  Klaudia - 120 Kg - ról 95 Kg - ra fogytam le közel 1év alatt. Még mindíg volt mit leadnom és szerettem volna némi izomzatot is fejleszteni. Zsanette egyénemre szabott diétája még segitett a Kg - ok elvesztésében. A 6 hónapos rendszeres erősitő testmozgás mellett pedig igen szépen meg is izmosodtam.
 • Kiss Jenő Zsanette előtt mindenki azt tanácsolta vonjam meg a szénhidrátot, de legalább is csökkentsem le nagyon a szintjét. Ne egyek ananászt! Zsanette mást ajánlott: Azzal kezdte, hogy nagy hiba volt Tőlem megvonni az ananászt... Megtanított enni és  lefogyni, valamint a mai napig is tartani a súlyom. Kezdtünk egy  úgynevezett 6 hetes  eliminációs - elválasztó  diétával, + a vércsoport szerinti diéta. Nagyon egyszerű, könnyen betartható és finom, ízes diéta volt! 6 hét alatt lefogytam a kívánt 5 kg-ot. Végre lefogytam, csodák csodájára helyre állt az emésztésem, több folyadékot fogyasztottam, elmúlt a haspuffadásom és görcseim. Majd a 6. hét után úgy gondoltam,  eszem egy kis túrós batyut. Zsanette mondta, hogy ne, tejterméket ne egyek, mert attól is bajom lesz - minthogy útközben kiderült a Glutén érzékenységem - köszönet ezért is Zsanette - nek! . Tehát, nemcsak, hogy kiderítették a Glutén, de még a tejtermék érzékenységemet is! Köszönöm a jól létet Zsanette! 
 • Baross Zsuzsanna-  Már sok jóga órán voltam, de egyedül Zsanette volt képes elmúlasztani a hátfájásom. Van valami különleges képessége, amivel mindíg ráérez arra, hogy mire van szükségem az adott óráján. Magas fokon képzett a táplálkozás tanácsadó, szenvedélyesen elkötelezett az egészséges, ésszerű életmód mellett. Egy igen határozott, erős és kitartó egyéniséget ismertem meg Benne. Mindenkinek csak dicsekszem Vele és ajánlom figyelmébe. 
 • Horváth Edit - Szigorú, figyelmes, tudatos, egészséges, természetes, fanatikus, lelkes, odaadó, törődő, nem erőszakos, motiváló, energikus, csodálatos energiával és valami különleges képességgel megáldott. Mindíg tudta, hogy mire van szükségünk, hogy kinek milyen edzésforma való 
 • Tihanyi Melinda - 6 hónapja jártam Zsanettehez, mikor végül leült velem és elbeszélgettünk. Elmondta, hogy nem volt megelégedve velem, fizettem az edzéseket és nem tartottam be a tanácsait. Ekkor ismét sok - sok tanáccsal látott el, amit ezúton megfogadtam. 6 hét alatt 6 kg - ot fogytam. Szuperül éreztem magam. Helyre állt a vércukor szintem, az emésztésem, és sokkal - sokkal jobban éreztem magam a bőrömben.
 • Máthé Anna - 6 hónap alatt 11 kg fogytam. Feleségem és családom többi tagja is követőmmé vált, megtanultam egészségesebben élni, helyre állt az emésztésem, megszűntek a has puffadásaim, elhagytam a vérnyomás csökkentő gyógyszerem. Zsanettenek van egy titkos fegyvere: szenvedélyesen, megszállottan követi az egészséges, tudatos, ésszerű életmódot, amit ugyanolyan szenvedéllyel, örömmel és odaadással, tiszta szívvel ad át mindenkinek, hogy segíthessen. 
 • Palócz László - 40 éves létemre sikerült magam 80 kg-ra felfogyókúráznom! A lehető legtöbb csoda diétát kipróbáltam már. Zsanette mindíg csak a legegyszerűbb és legegészségesebb természetes ősi táplálkozási módszert ajánlotta. Azt is mondta, hogy kötelező ennem és innom, és még  némi hasznos trükköt a jó anyagcseréhez. Kétségeim voltak természetesen, de tettem egy próbát. Ma 65 kg vagyok. Köszönök mindent!