Zsanettewellness
 
FOGYÁS:
 
SZÁLKÁSITÁS - FOGYÁS:
NEM EGY FORRADALMIAN ÚJ, JÓL MŰKÖDŐ CSODA DIÉTÁT KÍNÁLOK NEKED! 
A ZSANETTEWELLNESS MÓDSZERE: EGYSZERŰ, ÉSSZERŰ, EGYÉNRE KIALAKÍTOTT, SZÍNES, ÍZLETES, TÁPLÁLÓ ÉS EREDMÉNYES A  JÓ MAGYAR ÉTKEZÉSI NORMÁKNAK ÉS SZOKÁSOKHOZ MEGFELELŐEN.
Rengeteg diétát kipróbáltál már. Már kivülről tudod a magazinok fogyással kapcsolatos oldalainak a számát. Mindig keresed a legújabb fogyó kúrás divatot, a legjobb legmegbizhatóbb fogyó kúrás receptet. Megvetted már az összes fogyó kúrás, csoda diétáról beszámoló könyveket..... és te még mindig kövér, súly felesleggel rendelkező személy vagy? Mit csinálok rosszul? Már biztosan jópárszor feltetted magadnak ezt a kérdést és hasonlókat is. 
Keress fel bátran, hogy együtt megtaláljuk a hibát, és kidolgozzunk a számodra egy tökéletesen jól működő, egyéniségedre formált diétát és sportmozgást.
 
Az étkezési tanácsadás ára 10. 000.- Ft.  - / Alkalom / Fő
Tartalma: 
A személyes találkozás és az elbeszélgetés után kiértékelem a :  Kívánt testsúly, BMI, Napi kívánt Kcal mennyiséged Esetlegesen, ha szükségesnek tartom ajánlok táplálék kiegészítést - természetes módszerekkel, növényi patikából, További dolumentációd: Egyéni életvezetési tanácsadás, 2db Tisztító kúra, 7db  Több hetes étkezési Menü: - Glutén - Tojás és Hús mentesen is.
 
Időpont egyeztetés Zsanettevel : 
H - P: 9 - 18h - ig